- Türkiye’de Yılın Otomobili “BYD SEAL U” Seçildi
- Citroën C3 Aircross Türkiye’de
- Türkiye’nin En Erişilebilir Elektrikli Otomobili Citroën Ë-C3 Yollara Çıktı
- Türkiye’de Yılın Otomobili Yarışması’nda Test Sürüşleri Tamamlandı
- Hyundai Motor Türkiye İSO 500’de İlk 10’da
- Şehrin Yeni Elektriklisi Hyundai INSTER Şimdi Türkiye’de
- Her Günün Macerasına Hazır Yeni Opel Frontera Türkiye’de
- JAECOO 7 Kullanıcılarına Sıra Dışı Lüks SUV Deneyimi Yaşatıyor
- BYD’nin Elektrikli Sportif Sedanı SEAL,Türkiye’ye Özel Üretilen 160 kW’lık Versiyonuyla Yollara Çıkıyor
- Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili Seçilen Hyundai INSTER, Mayıs Ayında Türkiye’de Satışa Sunuluyor
#Bayramda Hyundaim Olsa Talihlileri, Araçlarına Kavuştu

Hyundai Assan, hazırladığı sosyal medya projesiyle, 20 kişiye ürün gamındaki araçları hediye ederek bayram süresince doyasıya gezmelerine olanak sağladı.
İlgi çekici ve farklı projeleriyle her daim dikkat çeken Hyundai Assan, son olarak sosyal medya üzerinden bir yarışma düzenledi. Tam 6 gün süren yarışmada, katılımcılar bayram planlarını #BayramdaHyundaimOlsa hashtag‘i ile Twitter ve Instagram üzerinden paylaştı. Binlerce katılım arasından en ilginç olanları belirleyen jüri üyeleri, talihlilere araçları bayram süresince test etmeleri için teslim ederken aynı zamanda katılımcılarla beraber oldukça renkli bir gün geçirdi.
Hyundai Assan, 20 şanslı sosyal medya kullanıcısına 23 – 28 Haziran 2017 tarihleri arasında kullanılmak üzere i10, i20, i20 Active, Yeni i30, Accent Blue ve Tucson modellerini teslim ederek bayramı daha keyifli bir hale getirmeyi hedefledi.
Hyundai Assan Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Özyılmaz, konuyla ilgili olarak, “Hyundai Assan olarak birinci hedefimiz müşteri memnuniyetinde bir numara olmak. Hazırladığımız her projenin müşterilerimizle aramızda sıcak bir bağ oluşturmasına özen gösteriyoruz. Sosyal medyaya ve dijital dünyaya en fazla önem veren markalardan biriyiz ve bu doğrultuda daha çok çalışarak farklı projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.
0 comments