- ALMAN MÜHENDİSLİĞİ DÖRT ÇEKER ÇAĞINA ADIM ATTI: 2026 OPEL GRANDLAND 4WD TEST VE İNCELENMESİ
- Hyundai’nin İzmit’te Ürettiği İlk Elektriklisi IONIQ 3 Satışa Sunuldu
- Şehrin Yeni Elektrikli Sürüş Dinamiti: Ford Puma Gen-E
- Kia’nın Çok Beklenen Modeli Seltos Türkiye’de
- C-SUV SEGMENTİNİN DENGELERİNİ DEĞİŞTİREN DİJİTAL OYUNCU: 2026 CHERY OMODA 5 DETAYLI İNCELEMESİ
- İŞİN TİCARİSİ BİTTİ, AİLE HÜKÜMDARLIĞI BAŞLADI: OPEL COMBO 1.5 DİZEL DETAYLI TEST VE İNCELEME
- İşin ve Ailenin Efsanevi Joker Kartı: Renault Kangoo 1.5 BluedCi
- VERİMLİLİK KRALI DONANIM ZİRVESİNDE: TOYOTA COROLLA 1.8 HYBRID PASSION X-PACK
- Castrol, TransAnatolia’da Bir Kez Daha Performans ve Dayanıklılığın Peşinde
- TURKA 81 İlde Uygulanacak Sistemin İlk Örneğini İstanbul’da Tanıttı
Mercedes-Benz Türk’te Görev Değişimi…
Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin yeni Direktörler Kurulu Başkanı Britta Seeger, 1 Ağustos 2015 tarihi itibariyle görevi Rainer Genes’ten devralıyor.
1 Mart 2013’ten bu yana Mercedes-Benz Türk A.Ş. Direktörler Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Rainer Genes, Daimler’de başarıyla geçen 18 yıllık çalışma hayatını, kariyerine başka bir sektörde devam etmek üzere sonlandırıyor. Rainer Genes, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin başında bulunduğu dönem zarfında gerek üretimde, gerekse satış rakamlarında şirket tarihinin önemli başarılarına imza attı.
Britta Seeger, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin Direktörler Kurulu Başkanı olarak hem şirketin özellikle kamyon ve otobüs alanlarındaki faaliyetlerinden, hem de Daimler Grubu’nun Türkiye’deki temsilinden sorumlu olacak. 1992 yılından beri Daimler’de Pazarlama, Satış, Satış Sonrası Hizmetler alanlarında farklı seviye ve pozisyonlarda görev alan Seeger, 2013 yılından bu yana Mercedes-Benz Kore Ltd’nin CEO’luğu görevini yürütüyordu. Seeger, hem uluslararası anlamda hem de farklı birimlerde kazandığı güçlü deneyimleri Türkiye’nin başarısına adamaya hazırlanıyor.
Ağustos 2015 itibariyle Mercedes-Benz Türk’ün yeni Direktörler Kurulu Başkanı olarak görevine başlayacak olan Britta Seeger 45 yaşında, evli ve üç çocuk annesi. Seeger, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin ilk kadın CEO’su olma özelliği ile de ön plana çıkıyor.








0 comments