- Şehrin Yeni Akıllısı: Opel Grandland Hibrit ile Hem Tarz Hem Tasarruf
- Honda Motosiklet Çamkıran İzmir’de Açıldı
- Otomotiv Satış Sonrası Endüstrisine 25 Yıldır Yön Veren Automechanika İstanbul 2026 Başladı
- Dayanıklılığın Şehirli Hali: Toyota Hilux 2.4L 4×2 Hi-Cruiser A/T
- Beklenen Güç Geldi: Renault Duster 1.3 TCe İle Performans Çıtasını Yükseltiyor
- Türkiye’de Yılın Otomobili 2026 Yarışması’nda Test Sürüşleri Tamamlandı
- HONDA TÜRKİYE’DEN STRATEJİK YATIRIM İZMİR ALİAĞA’DA MOTOSİKLET FABRİKASI AÇILDI
- Türkiye’de Yılın Otomobili 2026 Finalistleri Açıklandı
- Kia, ‘Yılın En İyi Otomobil Üreticisi’ Seçildi
- Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin Yeni Başkanı Murat Öztürk Oldu
Fabia Kişiselleştirmede Sınır Tanımıyor
Mart ayında Türkiye pazarında satılmaya başlanacak olan Fabia, hiç olmadığı kadar fazla kişiselleştirme seçeneği sunuyor. 125 farklı renk kombinasyonu oluşturma imkanı, kullanıcıların hayal gücünü otomobillerine aktarmasını sağlıyor.
Skoda markasının B segmentindeki temsilcisi Fabia, tasarımıyla dikkat çekerken kişiselleştirme özellikleriyle de farklılaşıyor. 15 farklı gövde rengi seçeneğine sahip Fabia‘da buna ek olarak kullanıcılar, tavan, A sütunu, ayna kapakları ve jantlarla 125 farklı renk kombinasyonu yaparak kendilerine özgü bir otomobil tasarlayabiliyorlar.
VisionC konseptinin tasarım dilini kullanan üçüncü nesil Skoda Fabia, kişiselleştirme özellikleriyle de kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Çek üretici, Fabia’nın bu özelliğinin altını çizmek için Fabia Street Art modelini yaptı.
Portekizli grafiti sanatçısı Armando Gomes, Fabia üzerinde yaptığı çalışmayla çok renkli ve eşsiz bir işe imza attı. Fabia’nın duygusal zenginliğini ifade eden sokak sanatına sahip otomobili, birkaç aşamada yapıldı. Sanatçı, otomobilin kıvrımlarından faydalanarak ortaya şaşırtıcı bir iş çıkardı. Dünyanın en önemli grafiti sanaçtısı olan Armando Gomes, aynı zamanda tasarımcı, ilüstratör ve film yapımcısı olarak da çalışıyor.
Markanın 2015’teki hedeflerinde önemli role sahip olan Fabia, Skoda’nın değişen tasarım dilini de simgeliyor. Tamamen yeni Fabia, Mart ayında Türkiye pazarında satılmaya başlanıyor.










0 comments