- 715 km Menzilli Mercedes CLA Yollara Çıktı
- FIVA WORLD RALLY ISTANBUL CUMHURİYET RALLİSİ: 24-26 Ekim’de Düzenleniyor
- FIAT Küresel Ürün Gamının İlk Modeli “Grande Panda” Türkiye’de
- BYD Türkiye, Yüzen, Kendi Etrafında Dönen ve Zıplayabilen Araçlarıyla Türkiye’de Teknoloji Şovu Yaptı
- Togg’un İkinci Modeli T10F Satışa Sunuldu
- Yeniden Yola Çıkmaya Hazır: Hyundai i30
- Opel Grandland Kullanıcı Dostu Aksesuarları ile Çok Daha Dikkat Çekici
- Toyota, Yeni Corolla Cross Hybrid’i Türkiye’de Satışa Sundu
- Türkiye’de Yılın Otomobili “BYD SEAL U” Seçildi
- Citroën C3 Aircross Türkiye’de
508’den İlk Sızıntı Görsel Geldi
Peugeot’nun Cenevre Otomobil Fuaarı‘nda tanıtmasını beklediğimiz yeni jenerasyon 508 projesinden uzun bir süredir haber almıyorduk. En son geçtiğimiz yıl içerisinde kamuflajlı olarak kameralara yakalanan modelle ilgili ise elimizde iki net bilgi vardı.
O dönem yapılan resmi açıklamayla birlikte aracın tasarım yapısının, Şubat 2017’de tanıtılan ve kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören Instinct üzerine şekilleneceğiydi. İkinci parça ise, kokpit bölümünde artık 3008 ve 5008’de kullanılan dijital i-Cockpit teknolojisinin kullanılacağı üzerine oldu. 8 Mart itibarıyla kapılarını açacak olan fuar öncesinde ortaya çıkan sızıntıda, en azından şimdilik dış tasarımla ilgili verilen sözlerin tutulduğuna şahit oluyoruz.

Peugeot Heritage isimli bir Facebook sayfası üzerinden sosyal medyada paylaşılan iki karelik fotoğraflarda, 2018 Peugeot 508’in arka kısmındaki değişimine şahit oluyoruz. “Aslan Pençesi” formlu LED ışıklandırma grubunun, birebir şekilde Instinct konseptinden aktarılmasının yanı sıra çizgilerde de karakter farkı yaratan bir yapı var. Ön bölümüyle ilgili şimdilik net bir bilginin bulunmadığı araçta, buradaki LED grubunun da konsept üzerinden mi şekilleneceğini hep birlikte önümüzdeki günlerde göreceğimiz. Motor kısmında 1.6 ve 2.0 litrelik dizelin yanı sıra 1.6 litrelik THP benzinli seçeneğinin de sunulması beklenen 508’de, 2019’da hibrit motor opsiyonunu da göreceğiz.












0 comments