2020 Mitsubishi Attrage ve Mirage Tanıtıldı

By on 19 Kasım 2019

Kasım ayının ilk haftası içerisinde paylaşılan ipucu görselleri ile ilk kez gündemimize aldığımız 2020 Mitsubishi Attrage ve Mirage için bekelen tanıtım gerçekleşti. Tayland’da düzenlenecek olan otomobil fuarı kapsamında ilk kez görücüye çıkarılacak olan otomobiller, organizasyon öncesinde gelen resmi bilgileri üzerinden bizleri selamlıyor.

mitsuattmir-7

Yeni model yıllarıyla birlikte makyaj niteliğinde değişimler geçiren Mirage ve Attrage’ın çok daha belirgin oranda çekici olduğunu söylemek mümkün. Markanın Dynamic Shield adını verdiği ön tasarım karakterinin en güncel yüzü ise bu sınıf atlamanın altında yatan temel dinamik konumunda.

mitsuattmir-2

Bir dönem ülkemizde de satışa sunulan Attrage ile birlikte Mirage’ın günümüz koşulları gereği sınırlı pazarlara sunulma stratejisi devam edecek gibi görünüyor. Aslında bu aynı zamanda yeni versiyonların da Türkiye’ye gelmeyeceğine işaret. Daha çok Asya pazarının hedef alındığı otomobillerin yenilenmesiyle birlikte ise donanım bazında güzel bölümlere dokunulduğunu görüyoruz.

mitsuattmir-4

Tasarıma destek verme konusunda başrolü üstlenecek bu parçalar arasında; yeni gündüz farları, tamponlar ve jant seçeneklerini üst sıraya yazabiliriz. Tabi ki yeni renk seçenekleri de kullanıcıların bu alanda ilgisini çekecekler arasında. Mitsubishi her iki aracının kokpit bölümünde malzeme kalitesini iyileştirdiğini özellikle belirtiyor.

mitsuattmir-10

Gerek kullanılan plastik malzemeler gerekse döşemelerde bunun hissedilebileceğini söylemek mümkün. Özellikle deri döşemenin de artık doğrudan bir standart obje olarak işe dahil edilmesi bizce oldukça önemli. Konsolun merkezinde yeralan 7 inçlik multimedya ekranda Apple CarPlay desteğinin standart olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

mitsuattmir-11

Şimdilik motor seçenekleri detaylandırılmayan otomobillerde yine 1,2 litrelik makinelerin sunulması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde kaputun altından resmi bilgileri de alacağız.

mitsuattmir-5

mitsuattmir

 

About Hakan Alkan

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir