2019 Nissan Juke İçin Nefesler Tutuldu

By on 11 Şubat 2019

Türkiye’de olduğu kadar diğer ülkelerde de oldukça popüler olan araçlardan Nissan Juke, sonunda yenileniyor. 2019 Nissan Juke çok yakında görücüye çıkıyor.

2010 yılında yollara çıkan Nissan Juke, çok ciddi satış rakamlarına ulaşmayı başarmış bir otomobil modeli. Herkese hitap etmeyen farklı tasarımına rağmen büyük bir popülerliğe ulaşan araç, 2019 içerisinde ikinci jenerasyonu ile karşımıza çıkıyor.

modern-tasarim-hibrit-dokunus-2019-nissan-juke-icin-nefesler-tutuldu-1

Görebileceğiniz üzere ilk sürümden çok daha modern görünen 2019 Nissan Juke, genel tasarım çizgisini korumaya devam ediyor. Genel yapısıyla bozuk yollar ve dar sokaklar için çok iyi bir seçenek oluşturan araç, 2019 Qashqai’den gelen yüzüyle hiç olmadığı kadar kışkırtıcı görünüyor.

modern-tasarim-hibrit-dokunus-2019-nissan-juke-icin-nefesler-tutuldu-3

Yeni CMF-B platformu üzerine kurulan otomobil, söylendiği kadarıyla 1 litre üç silindir benzinli, 1.5 litre dizel ve 1.6 lite turbo destekli benzinli motorlar ile hazırlanıyor. 1.6 lite turbo destekli benzinli motorun 190 beygir güç üretebildiği söyleniyor.. Bu arada aracın bu yıl hibrit seçeneğinin bulunacağı da gelen bilgiler arasında öne çıkıyor. Günümüzde hibrit ve tamamen elektrikli otomobillerin sayısını hızlı şekilde artıyor.

2019 sonunda tanıtılacağı söylenen yeni model, yine ciddi talep görecek bir noktada yer alıyor. Özellikle sarı rengiyle dikkat çekecek aracın, fiyatı hakkında ise henüz bir açıklama yapılmıyor.

About Hakan Alkan

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir