2019 Ford Transit Objektiflere Yakalandı

By on 24 Temmuz 2018

Ticari araç sınıfının en önemli birkaç modelinden birisi olan Ford Transit önümüzdeki yıl için yenilenmeye hazırlanıyor. Satış adetleri bazında pek çok binek otomobili bile geride bırakarak markanın yüzünü güldüren bu önemli isim 2019 model yılıyla birlikte makyaj niteliğinde değişimler alacak.

Bir süredir test süreciyle ilgili aşamaların yürütüldüğünü bildiğimiz Transit’in elde edeceği değişimlerle ilgili önemli ipuçları da kameralara yakalanmasıyla netlik kazanmaya başladı. Bir çekicinin arkasında ön bölümündeki kamuflajlarla karşımıza çıkan araçta bizleri farklı karakter barındıracak değişimler bekliyor. Görsel değişimin dışında masada görünen detaylar ise buz dağının daha büyük olduğuna işaret etmekte.

transitspy2

İlk olarak 2019 model yılıyla birlikte gelecek olan tasarımsal değişimlerin kendini belli eden parçalarıyla başlayalım. Baktığımızda çok net bir şekilde ızgaranın da içerisinde bulunduğu ön bölümün revizyona alındığını görüyoruz. Işıklandırma grubunu da elden geçiren Ford tamponlarda da daha büyük hava girişlerine yer veriyor. Tüm bu parçaların bir araya gelmesiyle de çok daha modern bir Transit’in yollarda olacağını söyleyebiliriz. Kokpit bölümünde de ufak bölgesel değişimler görmeyi beklediğimiz araçta donanım olarak 4G internet bağlantı desteğinin yer alması da gündemde.

transitspy5

Bizce tüm bu değişimlerin ötesinde kullanıcıların en çok dikkatini çeken parça altyapı kısmında yer alacak. Her ne kadar resmiyet kazanmış olmasa da Volkswagen Crafter’ın 4×4 altyapı desteği Ford’u bu konuda bir değişim yapmaya itecek gibi görünüyor. Nitekim bu konuda farklı kaynaklardan gelen bilgiler Transit’in de bu yönde bir seçenek kazanması için çalışmalar olduğu yönünde.

About Hakan Alkan

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir