2018 Mercedes Sprinter’dan Yeni Detaylar Paylaşıldı [VİDEO]

By on 29 Ocak 2018

Şu sıralar 2 Şubat’ta düzenlenecek olan 2018 A-Serisi ile gündemde olan Mercedes, yeni jenerasyonun tanıtımına sayılı günler kala bizlere ipucu dağıtmakla meşgul. Lakin bu süreç içerisinde üzerinde yıldız logosu bulunan ve unutulmaması gereken önemli bir modeli de atlamamak gerekiyor.

Bahsettiğimiz yeni jenerasyon Sprinter‘dan başkası değil elbette. Tıpkı G ve A-Serisi‘nde olduğu gibi geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımlarla kokpit bölümünde dijitalleşmeye gittiğini duyurduğu Sprinter için de kolları sıvayan Mercedes, araçla ilgili ilk detaylı videoyu da meraklılarının beğenisine sundu. Dış tasarımıyla ilgili halen çok fazla bilgi sahibi olmadığımız 2018 Mercedes Sprinter ile tanışmak için de önümüzde çok uzun bir süre kalmış değil.

sprinter2

2018mercedessprinterin3

Altyapı olarak bizzat Mercedes tarafından geliştirilmiş yepyeni bir platform üzerine inşa edildiği bilinen 2018 Mercedes Sprinter, sınıfında çok büyük bir fark yaratma iddiasında. 2019 yılında tamamen elektrikli versiyonuyla da sahne alacak olan aracın değişim kapsamında ilk göze çarpan parçaları üç kollu sportif direksiyonu ve merkezde yatay olarak konumlandırılan dijital multimedya ekranı olmuştu.

VİDEO

About Hakan Alkan

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir