2018 Megane RS’in Kamuflajsız Görüntüleri Sızdı

By on 10 Ağustos 2017

Frankfurt Otomobil Fuarı‘nda dünya prömiyeri yapılacak olan 2018 Megane RS, organizasyon kapsamında en çok ilgi görmesi beklenen otomobiller arasında yer alıyor. Önümüzdeki ay düzenlenecek olan organizasyon için bekleyişimiz devam ederken, son olarak geçtiğimiz ay içerisinde patent görselleri sızdırılan Renault Sport imzalı Megane, yeni sızıntılarla ilk kez bu kadar detaylı şekilde karşımıza çıktı. Patent görsellerinde akıllarımızda genel detayları şekillenmiş olan aracın sızdırılan yeni görsellerinde bu çizgilere ve beklentilere paralel bir yapı bizleri karşılıyor.

Geliştirme sürecinde Renault’nun Formula 1 pilotlarının da yer aldığı yeni Megane RS barındırdığı tasarım yapısı ve parçalar gereği çok daha geniş bir otomobil olarak sokaklara çıkacak. Ön bölümünde her zaman olduğu gibi üç yapılı karakteristik ışıklandırma grubunu barındıran aracın arka bölümündeki tampon, egzoz ve difüzör birlikteliği de bahsettiğimiz bu farklılık en önemli ayırıcıları arasında.

meganers1

Bu zamana kadar sızıntılar üzerinden bir süreç yürüdüğü için yeni Megane RS’te motor ve teknik değerler kısmı halen sis bulutunun içerisinde olduğunu hatırlatalım. 2.0 litrelik turbo motorla 300 beygirlik bir güce sahip olması beklenen araç özellikle arka tekerlekten manevra ve LSD diferansiyel ile sürüş dinamikleri bazında iddialı olacak. Takvimlerimizde 12 Eylül olarak kayıtlı olan tanıtım gününe dek araçla ilgili son gelişmeleri otosevdasi.com üzerinden takip edebilirsiniz.

About Hakan Alkan

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir